Gezicht stoomapparaat kopen

$54,99
Street Address Van Gijnstraat 22 2288GB Rijswijk
City Van Gijnstraat 22
ZIP/Postal Code 2288GB
State Rijswijk
Country Netherlands
11 Views

Gezicht stoomapparaat kopen – Jij kan Gezichtsborstel en Gezichtsstomer kopen tegen de laagste prijzen.Wij bieden een breed scala aan schoonheidsproducten aan gezicht stoomapparaat kopen.

Visit Here: – https://viveflyhealthcare.com/collections/best-sellers

LUXE BLACKHEAD REMOVER VACUÜM – DRAADLOZE OPLAADSTATION – GRATIS TOOL KIT EN BORSTEL

€54,99

Maak kennis met de pore suction beauty tool. Vanaf nu geef jij jezelf met één druk op de knop een gezichtsbehandeling van professionele kwaliteit, in jouw eigen badkamer! De perfecte resultaten van een dagje beauty salon, maar dan zonder extra kosten. Kan het nog beter!?

De pore suction blackhead remover voorziet de huid van een grondige reiniging en lost zo jouw huidproblemen voor eens en voor altijd op. Oneffenheden, mee-eters en puistjes zijn verleden tijd met deze dermatologisch geteste huidbehandeling.

Mild én effectief

De verleiding om mee-eters en puistjes met je vingers te verwijderen is groot, maar doet helaas niets voor het verbeteren van jouw huid en is bovendien schadelijk. Wanneer je de oneffenheden toch met de handen te lijf gaat draag je al snel bacteriën over op de aangedane plekjes, waardoor de huid rood en geïrriteerd wordt en er op den duur zelfs littekens ontstaan. De pore cleanser werkt daarentegen als een klein stofzuigertje en verwijdert zo overtollig talg en mee-eters zonder druk te zetten op de jouw gezicht. Zo worden de poriën op een milde manier gereinigd en ziet jouw huid er binnen de kortste keren weer piekfijn uit!

Luxe uitvoering voor optimaal gebruiksgemak

De Vivefly blackhead remover is voorzien van een LED display en weergeeft zo een optimaal beeld van jouw huidbehandeling. Op het scherm is te zien hoe lang de behandeling moet duren, welke versnelling is geselecteerd én wordt de batterijstatus getoond. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en word je nooit verrast door een lege batterij. Wanneer de batterij laag is laad je deze waar en wanneer je maar wilt op met het bijgeleverde draadloze oplaadstation.

Jouw voordelen

• Luxe uitvoering voor optimale gezichtsverzorging

• Gemaakt van milieuvriendelijk ABS-materiaal

• Vrij van giftige en schadelijke stoffen

• Geschikt voor ieder huidtype

Geschikt voor ieder huidtype

De pore cleanser is voorzien van 6 zuigstanden en wordt geleverd met verschillende opzetstukken. Zo stel jij een behandeling samen die perfect bij jouw huid past en volledig is afgestemd op jouw specifieke huidproblemen. De grootste kop is perfect voor het behandelen van grove poriën en mee-eters en is zeer geschikt voor het verwijderen van vuilresten. De smalle ronde kop verwijdert make-upresten en overtollige huidoliën en is goed te gebruiken op de gevoelige huid. De kop met microkristallen verwijdert onderhuidse puistjes en verstopte haarzakjes en is daarmee zeer effectief voor zwaardere huidproblemen. De ronde cosmetische kop is dagelijks te gebruiken voor een milde reiniging en verzacht harde lijntjes en plooiingen.

Langdurig resultaat

Door de poriën ongeveer 3 keer per week diep te reinigen krijgen bacteriën geen kans om huidirritaties te veroorzaken en worden ophopingen van vuilresten verwijderd voordat deze kunnen leiden tot huidproblemen. Je verwijdert dus niet alleen de mee-eters die jou nu dwarszitten, maar voorkomt ook het terugkeren van deze ongewilde bezoekers.

Daarnaast exfolieer je de huid bij het gebruik van de vacuüm reiniger waardoor de huidverzorging die je na de behandeling aanbrengt twee keer zo goed door de huid wordt opgenomen.

Stappenplan voor een stralende huid:

• Open de poriën door je gezicht even kort te stomen met een stomer of een warme doek.

• Draai de bevestigingskop met de klok mee en verwijder de plug.

• Plaats de ronde katoenfilter op de bevestigingskop.

• Kies het gewenste opzetstuk en selecteer in eerste instantie de laagste zuigkracht.

• Beweeg het apparaat gelijkmatig over de huid.

• Voorkom roodheid door het apparaat niet langer dan 2 seconden op dezelfde plek te houden.

• Spoel het gezicht af en met koud water en eindig de behandeling met jouw verzorgingsroutine.

Verpakkingsinhoud:

• 3 verwisselbare ringen

• 4 verwisselbare opzetkoppen

• Draadloos oplaadstation

• 9 schoonmaaksponsjes

Voeg de Vivefly pore suction cleaner vandaag nog toe aan jouw winkelwagentje en neem afscheid van onzuiverheden!

Contact us: –

Van Gijnstraat 22 2288GB Rijswijk
+31620448854
[email protected]

Leave comment for this ad